Softly tread the sand below your feet now

Makoilen sängylläni väsyneenä mutta onnellisena (sekä hiukan ruskeampana) viikonlopun reissun jäljiltä.


Gold Coast. Tätä reissua olin suunnitellut siitä lähtien, kun vaihtaripaikka Queenslandiin varmistui. Gold Coast on luultavasti Australian suosituin kohde heti Sydneyn jälkeen. Kulkuyhteydet olivat uskomattoman surkeat, mutta perjantaina kolmen ja puolen tunnin matkustamisen jälkeen pääsimme opiskelijaporukan kanssa hotellillemme. Ja miten ihanan hotellin olimmekaan onnistuneet valitsemaan! Vähän henkeä pidätellen avasimme huoneen oven, mutta pian kiljahtelimme haltioissamme upealle näköalalle, siistille kylppärille, tilavalle makkarille ja keittiöstä löytyvälle astianpesukoneelle. Menimme melko suoraa päätä pehkuihin, sillä halusimme saada seuraavana päivänä tehdyksi mahdollisimman paljon.


Lauantaiaamuna päivittelimme vielä hotellinäkymää Insta storyyn ja sitten lähdimme kävelemään kohti lähellä sijaitsevaa, Queenslandin suurinta kauppakeskusta Pacific Fairia. Varasimme shoppailuun pari tuntia, koska halusimme ehtiä vielä ajoissa rannallekin, mutta siinä ajassa ei ehtinyt kuin raapaisemaan pintaa pienen kylän kokoisella ostarilla. Päätimme jatkaa kauppakeskukseen tutustumista sunnuntaina ja menimme kultahiekkaiselle rannalle nauttimaan pilvettömältä taivaalta paistavasta auringosta. Tässä kohtaa Ässäkin liittyi seuraamme.




Illalla korkkasimme pullon viiniä ja aloimme valmistautumaan Gold Coastin legendaariseen yöelämään. Puin parhaimman bilemekon ylleni ja tanssin korkkareissani tuntikausia, kunnes pohkeeni olivat krampissa ja päkiäni niin kipeät, että pystyin hädin tuskin kävelemään. Palatessamme hotellille Ässä kantoi ritarillisesti minua vähän matkaa ja lainasi kenkiään loppumatkan. Edelleen pohkeeni tuntuvat siltä, kuin olisin tehnyt salilla tunnin verran varpaillenousuja.



Sunnuntaina siis palasimme Pacific Fairiin, missä huomasin, että olinkin jo shoppaillut aussitilini nollille (hups), joten menimme Ässän kanssa vielä kävelemään rantaa pitkin ja ihastelemaan simpukoita. Ihan liian pian tulikin jo aika palata kotiin ja valmistautua henkisesti alkavaan työviikkoon. Toivottavasti joskus saan nauttia Gold Coastin rennosta meiningistä ja upottaa varpaani kultaiseen pehmeään hiekkaan vielä uudestaan!


Kommentit

Suositut tekstit