A culinary cabaret

Tänään sunnuntaina päätimme Ässän kanssa napata vesibussin itäiseen Brisbaneen ja Eat Streetille. En ole aiemmin ollut moisessa, mutta kyseessä on ikään kuin huvipuisto, mutta laitteiden sijaan paikalla on ruokakojuja toisensa jälkeen. Paikkaan päästäkseen pitää maksaa jopa sisäänpääsymaksu. Ihan outoa.




Koska ruoka on itselle vähän niin kuin pääprioriteetti, olin aika intsinä. Valinnanvaraa on vähän kaikkea ranskalaisesta korealaiseen, meksikolaisesta amerikkalaiseen ja brasialaisesta thairuokaan. Minun ja Ässän pääkohteena oli kuitenkin ruotsalainen karkkikauppa, josta sai irtsareita. Olin jo vähän unohtanut kuinka hyvältä salmiakki maistuukaan.



Ensin kuitenkin vähän suolaista.

Koiria ei suinkaan oltu unohdettu, vaan niille oli ihan oma karkkikauppansa. Vähän teki mieli ostaa Mökölle oikea aussituliainen, kuten kengurupuruluita tai kuivattua krokotiilia.

Kenties muutama krokotiilinjalka?


Oikeastaan herkuttelu oli koko tämän viikonlopun teema. Perjantaina Ässällä oli poikkeuksellisesti lyhyempi työpäivä, mikä tarkoitti leffailtaa poppareineen. Pari jäälattea tuli vedettyä Ässän työpaikalla maisemista nauttien. Ässä myös esitteli nostalgiafiiliksissä lapsuudestaan tutun pannukakkumestan.



Kyllä tekee tämän viikonlopun jälkeen mieli mennä salille.

Kommentit

Suositut tekstit